Search

Abisko net Hostel & Huskies i Abisko

lapportsvägen 32, 981 07 Abisko, Sverige

Välkommen till Abisko net Hostel & Huskies! Ett charmigt boende beläget i Abisko med en fantastisk utsikt över bergen. Här hittar du allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Rum och faciliteter

Alla rum på vårt hostel har tillgång till delade badrum med dusch och hårtork. Varje rum är också utrustat med en mysig sitthörna där du kan koppla av efter en lång dag med äventyr.

Avkoppling och aktiviteter

På Abisko net Hostel & Huskies finns en bastu där du kan varva ner och njuta av lugnet. För de äventyrliga erbjuder vi även spännande utflykter med hundspann, norrskensturer och andra vinteraktiviteter. Området är perfekt för vandring och skidåkning, och du kan enkelt hyra skidutrustning på plats.

Området

Abisko är känt för sin vackra natur och möjligheten att uppleva norrskenet på vintern. Närmaste flygplats är Kirunas flygplats, endast 105 km bort. Vi erbjuder även flygplatstransfer mot en extra avgift för din bekvämlighet.

Boka din vistelse

Ta chansen att bo på Abisko net Hostel & Huskies och utforska den fantastiska naturen runt omkring. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt boende och göra din vistelse oförglömlig. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är