Search

4 person holiday home in KERSBERGA (SVE Åkersberga)

18440 Åkersberga, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 40 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter
  • Terrass
  • Tvättmaskin

Välkommen till Apartment ÅKERSBERGA! Denna underbara lägenhet ligger i Åkersberga och erbjuder en bekväm och avslappnad vistelse för dig. Med grillmöjligheter och en terrass kan du njuta av utomhuslivet och den vackra omgivningen.

Bekvämligheter

Den här lägenheten har allt du behöver för en bekväm vistelse. Njut av gratis WiFi, en TV för avkoppling, en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet, samt ett modernt kök med diskmaskin och mikrovågsugn för att tillaga dina egna måltider.

Området

Apartment ÅKERSBERGA har ett perfekt läge med närhet till många sevärdheter. Stockholm ligger endast 21 km bort, vilket gör det enkelt att utforska staden och dess kultur. Om du är intresserad av naturen, ligger Sandhamn bara 43 km bort, perfekt för en dagsutflykt.

Transport

Att ta sig till och från lägenheten är enkelt och bekvämt. Arlanda ligger endast 26 km bort och Bromma flygplats ligger 24 km från Apartment ÅKERSBERGA. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatserna för din resa.

Restauranger och shopping

I närheten av lägenheten hittar du ett brett utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Utforska lokala matställen och butiker för att uppleva den lokala kulturen och smaka på läckra rätter.

Aktiviteter

Det finns många aktiviteter att utforska i området runt Apartment ÅKERSBERGA. Från vackra promenader till spännande utflykter, det finns något för alla att njuta av under din vistelse.

Boende och priser

Apartment ÅKERSBERGA erbjuder bekvämt boende till rimliga priser. Med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse, är det den perfekta platsen att bo under din resa.

Välkommen till Apartment ÅKERSBERGA!

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna underbara lägenhet och det vackra området runt Åkersberga. Boka din vistelse idag och njut av en minnesvärd och avkopplande upplevelse.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är