Search

Chic Are Apt for 6 Ski-in-Ski-out with Sauna i Åre

Tottvägen 111, 837 52 Åre, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 75 m² storlek
  • Kök
  • Bergsutsikt
  • Gratis WiFi
  • Bastu
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss

Välkommen till Chic Are Apt for 6 Ski-in-Ski-out with Sauna! Denna lägenhet ligger bara 14 minuters promenad från Åre tågstation och erbjuder bekvämt boende med tillgång till en bastu. Med en fantastisk utsikt över bergen och sjön samt gratis WiFi är detta det perfekta valet för din vistelse i Åre.

Modern inredning

Den här lägenheten har 2 stilfulla sovrum, ett fullt utrustat kök med spishäll och ett elegant badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Inredningen är modern och elegant, vilket skapar en avslappnad och bekväm atmosfär.

Skidåkning och avkoppling

För skidälskare är den här lägenheten perfekt belägen för ski-in-ski-out, vilket gör det enkelt att ta sig till backarna och njuta av en dag i snön. Efter en dag i backen kan du koppla av i bastun och varva ner.

Nära till Åre Torg

Med endast 9 minuters promenad till Åre Torg har du nära till restauranger, butiker och nöjen. Utforska det lokala utbudet av mat och dryck eller shoppa i de mysiga butikerna i området.

Smidig resa

Den närmaste flygplatsen, Åre Östersund flygplats, ligger endast 86 km bort, vilket gör det enkelt att ta sig till och från boendet. Du kan njuta av din vistelse utan att behöva oroa dig för långa resvägar.

Välkommen till Chic Are Apt for 6 Ski-in-Ski-out with Sauna

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna underbara lägenhet i Åre. Oavsett om du är här för skidåkning, avkoppling eller utforskning av området, så är detta det perfekta boendet för dig. Boka din vistelse idag och upplev allt som Chic Are Apt har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är