Search

Karolinen Stugor & Lägenheter i Åre

Björnänge 841, 830 13 Åre, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Bergsutsikt
  • Husdjur är välkomna
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Badkar
  • Luftkonditionering

Välkommen till Karolinen Stugor & Lägenheter! Ett fantastiskt boende beläget endast 500 meter från skidorten Åres skidlift Björnen och bara 3 km från Åres centrum. Här kan du njuta av gratis tillgång till bastu, gratis skidbuss till backarna och gratis parkering.

Mysiga rum och lägenheter

Alla rum har ett eget badrum i kakel med dusch. Våra lägenheter och stugor har också ett fullt utrustat pentry med mikrovågsugn och kylskåp för att du ska kunna laga dina egna måltider.

Gemensam lounge

Karolinen Chalets & Apartments har en gemensam lounge där du kan umgås med andra gäster. Här finns biljard, dart och brädspel för underhållning, samt en öppen spis där du kan koppla av och njuta av en varm dryck.

Aktiviteter i området

I området är det populärt att åka längdskidor, vandra och fiska i Åresjön som ligger endast 200 meter bort. Dessutom kan du ta en gratis pendelbuss till Åre By om du har liftkort. Flygplatsen Åre Östersund Airport ligger 82 km bort för enkel tillgång till och från boendet.

Varför bo hos oss?

Vi erbjuder inte bara bekväma och välutrustade rum och lägenheter, utan även en fantastisk atmosfär där du kan koppla av och njuta av din vistelse. Oavsett om du är här för skidåkning, vandring eller bara för att komma bort från vardagen, så är Karolinen Stugor & Lägenheter det perfekta valet för dig.

Boka din vistelse idag!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt boende och ge dig en minnesvärd vistelse i Åre. Boka redan idag och upplev allt som vår vackra destination har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är