Search

Captivating 1-Bed Studio i Avesta

774 92 Avesta, Sverige

  • Helt hus
  • 60 m² storlek
  • Trädgård
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Captivating 1-Bed Studio i vackra Avesta! Denna charmiga lägenhet med ett sovrum ligger bara 39 km från Engelsbergs bruk och erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi. Med en trädgård och gratis privat parkering är detta det perfekta stället att koppla av och utforska omgivningarna.

Boende och faciliteter

Detta semesterhus har en uteplats där du kan njuta av din morgonkaffe eller en kvällsdrink. Inuti finns ett mysigt vardagsrum och en TV för din underhållning. Handdukar och sängkläder tillhandahålls för din bekvämlighet, så du behöver inte oroa dig för något under din vistelse.

Sevärdheter i närheten

Om du är intresserad av historia och kultur, missa inte att besöka Sala Silvergruva som ligger endast 46 km bort. För en avkopplande dag i naturen kan du ta en promenad till Engelsbergs bruk och utforska det historiska området.

Resa till och från

Den närmaste flygplatsen till Captivating 1-Bed Studio är Borlänge flygplats, som ligger bara 47 km bort. Med enkel tillgång till flygplatsen är det enkelt att resa till och från lägenheten.

Utforska Avesta

Med sin vackra natur och rika historia är Avesta en stad som är väl värd att besöka. Njut av lokala restauranger, promenera längs pittoreska gator och upptäck allt som denna charmiga stad har att erbjuda. Oavsett om du är här för en kort semester eller en längre vistelse, kommer Captivating 1-Bed Studio att göra din tid i Avesta minnesvärd.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och utforska allt som Avesta har att erbjuda. Boka din vistelse på Captivating 1-Bed Studio idag och upplev en oförglömlig resa till denna vackra del av Sverige!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är