Search

Bergsbyn Hostel (SVE Bergsbyn)

11 Getargatan, 931 53 Bergsbyn, Sverige

Välkommen till Bergsbyn Hostel, ditt hem hemifrån beläget i det vackra Bergsbyn. Ett perfekt val för resenärer som söker bekvämt boende med en touch av gemenskap.

Bekväma rum

På Bergsbyn Hostel erbjuder vi bekväma rum utrustade med delat badrum med dusch. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en avslappnande och fridfull atmosfär för våra gäster.

Gemensam lounge

Vår gemensamma lounge är en plats där gäster kan koppla av, umgås eller kanske läsa en bok. Perfekt för att träffa andra resenärer och utbyta reseberättelser och tips.

Gratis privat parkering

För gäster som anländer med bil erbjuder vi gratis privat parkering, vilket gör det bekvämt och säkert att parkera under hela din vistelse hos oss.

Nära sevärdheter

Bergsbyn Hostel ligger inom bekvämt avstånd från populära sevärdheter som Västerbottensteatern och Skellefteå Golfklubb. Perfekt för att utforska området och ta del av allt som Bergsbyn har att erbjuda.

Nära flygplatsen

Skellefteå flygplats ligger endast 25 km från Bergsbyn Hostel, vilket gör det enkelt och smidigt att ta sig till och från boendet. Perfekt för resenärer som kommer med flyg.

Boka din vistelse idag

Kom och upplev den avslappnade atmosfären och gästvänliga service på Bergsbyn Hostel. Ett perfekt val för både korta och långa vistelser i Bergsbyn. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är