Search

Luxurious Log House – Gränsfors 354 i Bergsjö

Gränsfors 354, 829 52 Bergsjö, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 180 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Eget badrum

Välkommen till Luxurious Log House – Gränsfors 354! Denna underbara lägenhet i Bergsjö erbjuder en fridfull vistelse med en balkong och gratis WiFi. Med utsikt över trädgården och en terrass är detta det perfekta valet för din nästa semester.

Boende

Denna lägenhet har 2 sovrum, 1 vardagsrum och 2 badrum med dusch. Du kommer också att ha tillgång till en platt-tv samt ett fullt utrustat kök med kylskåp och diskmaskin. Handdukar och sängkläder tillhandahålls för din bekvämlighet.

Omgivning

Beläget endast 42 km från Hudiksvall tågstation, har du enkel tillgång till transport. Dessutom ligger Hälsinglands museum bara 41 km bort för dig som är intresserad av kultur och historia. Närmaste flygplats är Sundsvall-Timrå flygplats, 71 km från boendet.

Avkoppling

Njut av lugnet på terrassen med utsikt över trädgården eller ta en promenad i den vackra omgivningen. Oavsett om du är ute efter avkoppling eller äventyr, finns det något för alla här.

Restauranger

Utforska lokala restauranger och njut av läckra måltider och traditionell svensk mat. Fråga gärna din värd om rekommendationer för att uppleva det bästa av det lokala köket.

Shopping

Shoppa souvenirer och unika fynd i närheten av lägenheten. Du hittar allt från handgjorda produkter till moderna varor i de lokala butikerna.

Kom och bo hos oss!

Vi ser fram emot att välkomna dig till Luxurious Log House – Gränsfors 354 för en minnesvärd vistelse. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna vackra plats har att erbjuda. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är