Search

Björkfors Kajak & Hostel (SVE Björkfors)

Gamla landsvägen 13, 590 46 Björkfors, Sverige

Välkommen till Björkfors Kajak & Hostel, beläget i den pittoreska byn Björkfors, bara några steg från sjöarna Björkern och Åsunden. Vår charmiga vandrarhem erbjuder en avslappnad och bekväm miljö för alla resenärer som vill utforska den vackra naturen i området.

Enkelt inredda rum med trämöbler och trädgårdsutsikt

Alla rum på Björkfors Kajak & Hostel är enkelt inredda med träinredning och erbjuder vacker utsikt över trädgården. Korridorerna leder till ett delat badrum för din bekvämlighet.

Upplev naturen med cykel, kanot och kajak

Ta chansen att utforska omgivningen genom att hyra en cykel, kanot eller kajak från vandrarhemmet. Njut av en dag på sjön eller utforska de omgivande naturreservaten till fots.

Lekplats, trädgårdsterrass och grillmöjligheter

För familjer med barn erbjuder vi en lekplats där de kan roa sig. Vår trädgårdsterrass är perfekt för avkoppling och grillmöjligheter finns för trevliga middagar utomhus.

Nära till sevärdheter som Astrid Lindgrens Värld

Besök Linköpings centrum eller ta en kort bilresa till Astrid Lindgrens Värld för en dag fylld av äventyr och kultur. Kisa och Rimforsa ligger också inom bekvämt avstånd för utflykter.

Boka din vistelse på Björkfors Kajak & Hostel idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt vandrarhem för en minnesvärd vistelse i Björkfors. Ta chansen att upptäcka den vackra naturen och de omgivande sevärdheterna under din vistelse hos oss. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är