Search

Amazing Apartment In Sysslebck With 2 Bedrooms i Branäs

680 60 Branäs, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 65 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter
  • Kabelkanaler
  • Bergsutsikt
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme

Välkommen till Amazing Apartment In Sysslebck With 2 Bedrooms! Denna underbara lägenhet ligger i Branäs och erbjuder en fantastisk utsikt över bergen.

Lyxigt boende

Denna lägenhet har 2 eleganta sovrum där du kan koppla av och njuta av din vistelse. Det finns även ett mysigt vardagsrum med en TV som har kabelkanaler och en dvd-spelare för din underhållning. Det fullt utrustade köket har allt du behöver, inklusive kylskåp för att förvara dina matvaror.

Perfekt läge

Beläget i Branäs, har denna lägenhet ett perfekt läge för att utforska omgivningarna. Närmaste flygplats är Torsby flygplats, endast 70 km bort, vilket gör det enkelt att komma till och från boendet.

Avkopplande atmosfär

Steg in i denna lägenhet och känn omedelbart den avkopplande atmosfären. Med bekväma möbler och moderna bekvämligheter kommer du att känna dig som hemma under hela din vistelse.

Nära till aktiviteter

Oavsett om du är intresserad av vandring, skidåkning eller bara koppla av i naturen, har Branäs något för alla. Utforska de omgivande bergen eller besök närliggande attraktioner för en oförglömlig upplevelse.

Boende med allt du behöver

Denna lägenhet har allt du behöver för en bekväm vistelse. Från det fullt utrustade köket till de bekväma sängarna, kommer du att ha allt du behöver för en avkopplande semester.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och upplev allt som Branäs har att erbjuda. Boka din vistelse idag och njut av en minnesvärd semester i Amazing Apartment In Sysslebck With 2 Bedrooms!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är