Search

Spoton Hostel & Sportsbar i Göteborg

Mölndalsvägen 3, Centrum, 412 63 Göteborg, Sverige

Välkommen till Spoton Hostel & Sportsbar, en perfekt plats att bo under din resa till Göteborg! Beläget endast 150 meter från den södra infarten till Liseberg och med endast 2 minuters promenad till närmaste spårvagnshållplats, är detta vandrarhem det ultimata valet för din vistelse.

Modern och Bekväm

Rummen på Spoton Hostel & Sportsbar är utrustade med luftkonditionering och gratis WiFi. Du kan välja mellan privata eller delade badrum, beroende på dina preferenser. Oavsett vilket rum du väljer, kan du vara säker på att din vistelse kommer att vara bekväm och avkopplande.

Mat och Dryck

Här hittar du en bar och restaurang som serverar internationellt inspirerade rätter. Njut av en buffé till lunch och en läcker à la carte-meny till middag. För de som föredrar att laga sin egen mat finns ett gemensamt kök tillgängligt. Slappna av och umgås i den gemensamma loungen med dina medresenärer.

Nära till Allt

Spoton Hostel & Sportsbar ligger endast 850 meter från Svenska mässan, 1,1 km från Scandinavium och 2 km från Ullevi. Med endast 2,5 km till Göteborgs centralstation är detta vandrarhem den perfekta basen för att utforska staden och dess omgivningar.

Varför Välja Oss?

Vi erbjuder inte bara bekväma rum och god mat, utan också en vänlig och hjälpsam personal som alltid är redo att göra din vistelse minnesvärd. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer du att känna dig som hemma på Spoton Hostel & Sportsbar.

Boka Din Vistelse Idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt vandrarhem och ge dig en oförglömlig upplevelse i Göteborg. Boka din vistelse idag och upptäck allt som denna underbara stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är