Search

Guesthouse on an Island i Dekarsön

234 Dekarsön, 891 78 Dekarsön, Sverige

Välkommen till Guesthouse on an Island! Ett underbart boende beläget på Dekarsön i Västernorrlands län. Här kan du koppla av och njuta av en fantastisk vistelse med en rad bekvämligheter och aktiviteter.

Boendefunktioner:

På Guesthouse on an Island kan du förvänta dig en terrass med havsutsikt, en mysig sittgrupp, en platt-TV, ett fullt utrustat kök med kylskåp och mikrovågsugn, samt ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Handdukar och sängkläder kan tillhandahållas mot en extra kostnad.

Aktiviteter:

Njut av paddling i kanoten i närheten av boendet eller utforska omgivningarna till fots. Det finns många vackra platser att upptäcka och naturen är spektakulär.

Området:

Guesthouse on an Island ligger bara 15 km från Veckefjärdens Golfklubb, vilket gör det till ett idealiskt val för golfälskare. Dessutom finns det gott om möjligheter till avkoppling i trädgården eller vid grillplatsen.

Flygplatsnärhet:

Den närmaste flygplatsen är Örnsköldsvik flygplats, belägen endast 29 km från boendet. Det är bekvämt och enkelt att ta sig till och från flygplatsen, vilket gör din resa smidig och stressfri.

Boka din vistelse:

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka din vistelse på Guesthouse on an Island och uppleva en oförglömlig tid på denna vackra plats. Kom och njut av lugnet och skönheten i Dekarsön och skapa minnen för livet.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är