Search

Villa Miranda (SVE Docksta)

3 Dockhemsvägen, 873 96 Docksta, Sverige

Villa Miranda är en underbar lägenhet belägen i Docksta, bara 37 km från Veckefjärden Golfklubb. Här erbjuds boende med en gemensam lounge, gratis parkering, en trädgård och en terrass. Fastigheten ligger endast 2 km från Herresta, 3,3 km från Ullanger och 3,6 km från Berg. På boendet finns en gemensam kök och gratis WiFi.

Bekväma Boenden

Varje enhet på Villa Miranda har tillgång till ett gemensamt badrum, badrockar och sängkläder för att säkerställa en bekväm vistelse.

Aktiviteter och Nöjen

Området är populärt för vandring och cykling, och det finns möjlighet att hyra cyklar på gästhuset för att utforska området på ett roligt sätt.

Närliggande Sevärdheter

Villa Miranda ligger nära flera populära platser som Sätra, Docksta och Näs. Det finns mycket att utforska och upptäcka i närheten för att göra din vistelse ännu mer minnesvärd.

Bekvämt Läge

Den närmaste flygplatsen är Höga Kusten, endast 47 km från boendet. Dessutom erbjuder fastigheten en betald flygplatstransfer för din bekvämlighet.

Varför Välja Villa Miranda?

Med bekväma boenden, närliggande sevärdheter och en mängd aktiviteter att utforska, är Villa Miranda det perfekta valet för din nästa vistelse i Docksta. Boka idag och upplev allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är