Search

Bostebacken Gard Tiny House i Eckerud

Böstebacken 9, 441 91 Eckerud, Sverige

  • Helt hus
  • 252 m² storlek
  • Kök
  • Bergsutsikt
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering
  • Eget badrum
  • Värme

Välkommen till Bostebacken Gard Tiny House, ett underbart litet hus med en fantastisk utsikt över bergen och sjön. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i naturen med alla bekvämligheter du behöver för en perfekt vistelse.

Litet hus med fantastisk utsikt

Bostebacken Gard Tiny House erbjuder ett bekvämt boende med en vacker uteplats där du kan njuta av den magnifika utsikten över bergen och sjön. Oavsett om du är här för en romantisk getaway eller en avkopplande semester, kommer du att känna dig som hemma i detta charmiga lilla hus.

Fullt utrustat kök och badrum

I detta semesterhus hittar du ett fullt utrustat kök med kylskåp och mikrovågsugn, perfekt för att laga egna måltider och spara pengar på restaurangbesök. Badrummet är modernt och bekvämt inrett med allt du behöver för en avslappnande dusch eller bad.

Gratis WiFi och luftkonditionering

Vi erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen så att du kan hålla kontakten med vänner och familj eller arbeta på distans om du behöver det. Dessutom har Bostebacken Gard Tiny House luftkonditionering för att hålla dig bekväm under varma sommardagar.

Nära till Trollhättan tågstation

Om du reser med tåg är det bekvämt att veta att Trollhättan tågstation ligger endast 45 km från Bostebacken Gard Tiny House. Du kan enkelt ta dig hit och börja din avkopplande vistelse så snart som möjligt.

Boka din vistelse idag

Kom och upplev lugnet och skönheten i Bostebacken Gard Tiny House. Njut av den fantastiska utsikten, de bekväma bekvämligheterna och den fridfulla omgivningen. Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig en minnesvärd vistelse i detta underbara lilla hus. Boka din vistelse idag och upplev allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är