Search

Anneberg Guesthouse i Ekshärad

Anneberg 2, 683 62 Ekshärad, Sverige

Välkommen till Anneberg Guesthouse, ett underbart boende beläget i Ekshärad. Här kan du njuta av en avkopplande vistelse omgiven av vacker natur och bekvämligheter som kommer att göra din vistelse minnesvärd.

Boendealternativ

På Anneberg Guesthouse finns det olika typer av rum för att passa dina behov. Du kan välja mellan familjerum eller standardrum. Alla rum är utrustade med en platt-tv, pentry och eget badrum. Vissa rum har även en balkong med utsikt över floden.

Bekvämligheter

Under din vistelse kan du njuta av gratis WiFi i hela boendet och gratis privat parkering för din bekvämlighet. Det finns också en terrass där du kan koppla av och njuta av lugnet. För de små finns det en lekplats där de kan roa sig.

Aktiviteter

Om du är en äventyrslysten person finns det många aktiviteter att ägna sig åt i och runt Ekshärad. Du kan ge dig ut på skidåkning, fiske eller cykling och utforska den vackra omgivande naturen.

Läge

Anneberg Guesthouse ligger nära Hagfors flygplats, endast 23 km bort. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatsen med flygplatstransfer som erbjuds mot en avgift. Utforska Ekshärad och dess omgivningar och upptäck allt som denna vackra plats har att erbjuda.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo på Anneberg Guesthouse och upplev en avkopplande och minnesvärd vistelse. Boka ditt rum idag och utforska allt som Ekshärad har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är