Search

Easystar guest house i Enkärret

8 Abborrvägen, 134 63 Enkärret, Sverige

Välkommen till Easystar Guest House, en fridfull oas belägen i Enkärret. Med endast 26 km till Fotografiska och 27 km till Tele2 Arena är detta det perfekta boendet för dig som vill utforska Stockholms sevärdheter samtidigt som du kan återvända till lugnet och komforten hos oss.

Bekvämligheter

Vårt gästhus erbjuder boende med en terrass där du kan njuta av lugna stunder eller umgås med andra gäster. För din bekvämlighet erbjuder vi även gratis privat parkering för dig som anländer med bil, så att du kan känna dig trygg och säker under din vistelse hos oss.

Rummen

Varje rum på Easystar Guest House är utrustat med ett skrivbord för dig som behöver arbeta eller planera din dag. Alla rum har eget badrum och sängkläder ingår för din bekvämlighet. Vårt boende är rökfritt för att garantera en fräsch och hälsosam miljö för alla våra gäster.

Sevärdheter

Med endast 31 km till Vasamuseet, Skansen och Abbamuseet kan du enkelt utforska Stockholms kulturella skatter under din vistelse hos oss. Gröna Lund och Globen ligger också inom bekvämt avstånd för dig som är intresserad av nöjesparker och evenemang.

Flygplatsnärhet

Närmaste flygplats till Easystar Guest House är Stockholm Bromma flygplats, endast 39 km bort. Detta gör det enkelt för dig att resa till och från boendet, oavsett om du kommer med flyg eller planerar att utforska andra delar av Sverige under din vistelse.

Välkommen till Easystar Guest House

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gästhus i Enkärret och ge dig en minnesvärd och bekväm vistelse. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, så är Easystar Guest House den perfekta platsen att kalla ditt tillfälliga hem i Stockholm. Boka ditt rum idag och upplev allt som vår underbara lokalitet har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är