Search

Tallgatan Panorama i Fjällbacka

9 Tallgatan, 457 40 Fjällbacka, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 160 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Rökfria rum
  • Parkering på plats

Välkommen till Tallgatan Panorama, en underbar lägenhet belägen i det pittoreska Fjällbacka, endast 45 km från Daftöland. Här erbjuds bekvämt boende med en härlig terrass och gratis WiFi, perfekt för en avkopplande semester.

Boende

Denna lägenhet har en vacker balkong med utsikt över trädgården, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller ett glas vin på kvällen. Med 4 rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller en grupp vänner att koppla av och njuta av semestern. Det fullt utrustade köket gör det enkelt att laga egna måltider och den platt-tv som finns tillgänglig ger underhållning för alla åldrar.

Faciliteter

Utöver de bekväma sovrummen och det välutrustade köket, erbjuder Tallgatan Panorama även en trädgård där du kan koppla av och njuta av den vackra naturen runt omkring. Gratis privat parkering gör det enkelt att komma och gå som du vill, och den närmaste flygplatsen, Trollhättan flygplats, ligger endast 88 km bort vilket gör resan till och från lägenheten smidig och bekväm.

Lokal information

Fjällbacka är en charmig stad med massor att erbjuda för besökare. Med närhet till Daftöland och Havets Hus finns det gott om aktiviteter att utforska under din vistelse. Ta en promenad längs Tallgatan och upptäck de lokala butikerna och restaurangerna, eller koppla av på en av de närliggande stränderna.

Boka din vistelse

Tallgatan Panorama är den perfekta platsen att bo under din semester i Fjällbacka. Med bekväma rum, fantastiska faciliteter och närhet till lokala sevärdheter, kommer du garanterat att ha en minnesvärd vistelse. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är