Search

Hostel Longstay Fränsta (SVE Fränsta)

1 Kyrkrén, 840 12 Fränsta, Sverige

  • Lägenheter
  • Utsikt
  • Rökfria rum
  • Värme

Välkommen till Hostel Longstay Fränsta! Vår lägenhet är belägen i Fränsta och erbjuder en bekväm och hemtrevlig miljö för din vistelse.

Lägenhetsbeskrivning

Vår lägenhet har ett rymligt vardagsrum, ett modernt kök och ett mysigt sovrum. Här finns även en balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen.

Bekvämligheter

I lägenheten finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva under din vistelse, såsom Wi-Fi, TV och ett fullt utrustat kök med kylskåp, spis och mikrovågsugn.

Läge

Hostel Longstay Fränsta ligger nära Sundsvall-Timrå Airport, vilket gör det enkelt att ta sig hit med flyg. Dessutom finns det gott om restauranger, butiker och sevärdheter i närheten.

Aktiviteter

I Fränsta finns det många aktiviteter att utforska, såsom vandring, cykling och fiske. Du kan även besöka lokala sevärdheter som Fränsta Kyrka och Fränsta Hembygdsgård.

Priser och tillgänglighet

Priserna varierar beroende på säsong och tillgänglighet, så se till att boka i förväg för att säkra din vistelse. Kontakta oss gärna för mer information om tillgängliga datum och priser.

Välkommen till Fränsta

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår lägenhet i Fränsta. Ta chansen att utforska denna vackra plats och njut av en minnesvärd vistelse hos oss!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är