Search

Prästgården i Funäsdalen i Funäsdalen

Rörosvägen 24, 84095 Funäsdalen, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch

Välkommen till Prästgården i Funäsdalen! Dessa lägenheter är det perfekta valet för dig som vill ha en bekväm och prisvärd vistelse mitt i skidorten Funäsdalen. Med endast 5 minuters promenad till skidbackarna har du en fantastisk utsikt över byn och sjön.

Modern komfort

Lägenheterna på Prästgården erbjuder gratis Wi-Fi och moderna kök för att du ska kunna laga dina egna måltider. Den största lägenheten har till och med en bastu och terrass för extra avkoppling, medan studiorna har en bekväm vardagsrumsdel med kök. Dessutom har alla lägenheter tillgång till en gemensam terrass där du kan njuta av utsikten.

Omnejd

I Funäsdalen finns ett stort utbud av restauranger och butiker att utforska under din vistelse. Härjedalens Fjällmuseum ligger bara 200 meter bort och erbjuder en spännande inblick i områdets historia och kultur.

Aktiviteter

På Prästgården får du rabatt på utomhusutrustning i en lokal sportaffär, vilket innefattar allt från snöskotrar till fiske-, paddlings- och bergsklättringsutrustning. Du kan även hyra skidor för att utforska de omgivande skidorterna eller besöka Funäsdalsfjällens golfklubb som ligger endast 5 minuters bilresa bort.

Utflykter

För de äventyrslystna erbjuder Tänndalen skidåkning endast 15 minuters bilresa bort. Oavsett om du föredrar vintersport eller sommaraktiviteter finns det något för alla att utforska i närheten av Prästgården.

Välkommen till Prästgården!

Vi ser fram emot att välkomna dig till våra bekväma och moderna lägenheter i hjärtat av Funäsdalen. Oavsett om du är här för att åka skidor, utforska naturen eller bara koppla av, så kommer du att trivas hos oss. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna underbara plats har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är