Search

Röstbergsgårdarna i Funäsdalen

Salomonsväg Salomonsväg 6d, 846 72 Funäsdalen, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Röstbergsgårdarna, din perfekta plats att bo under din vistelse nära Funäsdalsfjällens golfbana. Här erbjuder vi bekvämt boende med gratis WiFi och gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Modern inredning och bekvämligheter

Varje lägenhet är utrustad med en tv, ett eget badrum och ett fullt utrustat kök med kylskåp. Vissa enheter har även en härlig terrass eller balkong där du kan njuta av den friska luften och vacker utsikt.

Avkopplande miljö

Röstbergsgårdarna är beläget i en lugn och fridfull miljö, perfekt för avkoppling och återhämtning. Efter en lång dag med aktiviteter kan du koppla av i din bekväma lägenhet och ladda upp inför nästa dag.

Nära till natur och aktiviteter

Med Funäsdalsfjällens golfbana bara 5,9 km bort har du en mängd aktiviteter att välja mellan. Oavsett om du föredrar vandring, skidåkning eller golf, finns det något för alla i närheten av Röstbergsgårdarna.

Smidig resa

Om du kommer med flyg är närmaste flygplats Røros flygplats, endast 78 km från boendet. Med en enkel och bekväm resa till och från flygplatsen kan du snabbt komma till din lägenhet och börja din vistelse.

Unik lokal charm

Utforska den omgivande naturen och upptäck den unika charm som området har att erbjuda. Från traditionella byggnader till vackra landskap, det finns mycket att se och uppleva i närheten av Röstbergsgårdarna.

Ditt hem borta från hemmet

Välj Röstbergsgårdarna för din nästa vistelse och upplev bekvämt boende, moderna bekvämligheter och en avkopplande miljö. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd. Boka din lägenhet idag och njut av allt som detta fantastiska område har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är