Search

Salmons väg Funäsdalen i Funäsdalen

Salmons väg, 846 72 Funäsdalen, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Rökfria rum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Luftkonditionering
  • Eget badrum
  • Kök

Välkommen till Salmons väg Funäsdalen, beläget i den vackra regionen Jämtland. Här erbjuder vi boende med gratis WiFi och gratis privat parkering för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Balkong med utsikt över bergen

På Salmons väg Funäsdalen har du som gäst en härlig balkong där du kan njuta av den fantastiska utsikten över bergen. En perfekt plats att koppla av och ta in den friska luften.

Fullt utrustat kök

I din lägenhet hittar du ett fullt utrustat kök med både kylskåp och diskmaskin. Perfekt för att laga egna måltider och spara pengar under din vistelse.

Skidförvaring och närhet till skidåkning

Vi erbjuder skidförvaring på plats så att du kan hålla ordning på din utrustning. Dessutom kan du åka skidor i närheten av boendet och njuta av fantastiska skidåkningsmöjligheter.

Nära till golfbana

För dig som gillar att spela golf ligger Funäsdalsfjällens golfbana endast 5,7 km från Salmons väg Funäsdalen. En perfekt aktivitet för en solig dag i vackra omgivningar.

Bekväma sängar och extra bekvämligheter

I din lägenhet erbjuder vi bekväma sängar samt möjligheten att få tillgång till handdukar och sängkläder mot en extra kostnad. Vi vill se till att din vistelse blir så bekväm som möjligt.

En inbjudan att stanna hos oss

Vi hoppas att denna beskrivning har fått dig att längta efter en vistelse hos oss på Salmons väg Funäsdalen. Njut av den vackra naturen, de spännande aktiviteterna och den avslappnade atmosfären. Välkommen att boka din vistelse hos oss och uppleva allt som denna underbara plats har att erbjuda.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är