Search

Holiday apartment at Österlen – compact living i Glemminge

5 Slåttervägen, 270 21 Glemminge, Sverige

  • Hel lägenhet
  • Gratis parkering
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Holiday apartment at Österlen – compact living! Denna semesterlägenhet ligger i den pittoreska byn Glemminge, perfekt belägen för att utforska den vackra Österlen-regionen i södra Sverige.

Modern och bekväm boende

Den här lägenheten erbjuder en modern och bekväm miljö för din vistelse. Med en öppen planlösning, ljusa färger och bekväma möbler, kommer du att känna dig som hemma från det ögonblick du går in.

Perfekt läge för utflykter

Beläget bara 14 km från Hagestads Naturreservat och 16 km från det historiska Glimmingehus, är Holiday apartment at Österlen – compact living det perfekta baslägret för att utforska områdets sevärdheter och aktiviteter.

Gratis privat parkering

Du behöver inte oroa dig för parkering under din vistelse här. Holiday apartment at Österlen – compact living erbjuder gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Nära till golf och natur

Om du är en golfentusiast, kommer du att uppskatta närheten till Tomelilla Golfklubb, bara 15 km bort. För naturelskare, ligger Ales stenar bara 11 km från lägenheten, vilket gör det till en perfekt dagstur.

Enkelt att nå

Den närmaste flygplatsen, Malmö flygplats, ligger endast 50 km från Holiday apartment at Österlen – compact living. Det är enkelt att nå din destination och börja njuta av din semester direkt.

Boka din vistelse idag

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka din vistelse i denna underbara semesterlägenhet. Upptäck skönheten i Österlen och njut av allt som denna vackra region har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är