Search

Eget hus i Örgryte. Göteborgs bästa läge! i Göteborg

13 Prytzgatan, Örgryte - Härlanda, 412 70 Göteborg, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 25 m² storlek
  • Kök
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering

Välkommen till Eget hus i Örgryte, beläget i Göteborgs bästa läge! Denna underbara lägenhet erbjuder en bekväm och avslappnad miljö för din vistelse i Göteborg. Med gratis WiFi, luftkonditionering, en trädgård och en terrass kommer du att känna dig som hemma här.

Boende på bottenvåningen

Denna lägenhet har 1 sovrum, perfekt för en romantisk getaway eller en avkopplande semester. Koppla av framför den platta-TV:n eller laga din egen mat i det fullt utrustade köket med kylskåp, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Du hittar även en tvättmaskin för din bekvämlighet. Handdukar och sängkläder finns redan på plats, så du behöver inte oroa dig för det.

Nära till populära sevärdheter

Eget hus i Örgryte. Göteborgs bästa läge! ligger bara 1,7 km från Svenska Mässan och en kort 19 minuters promenad från Scandinavium. Du kommer också att ha enkel tillgång till populära besöksmål som Liseberg, Valhalla Simhall och Världskulturmuseet. Oavsett om du är här för arbete eller nöje, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll.

Utforska området

När du bor på Eget hus i Örgryte. Göteborgs bästa läge! kommer du att ha möjlighet att utforska det vackra området runt dig. Njut av vandring och cykling i närheten eller ta en kort resa till närliggande stränder och parker. Det finns något för alla att upptäcka här.

Välkommen till Göteborg

Välj Eget hus i Örgryte för din nästa vistelse i Göteborg och upplev det bästa som staden har att erbjuda. Boka din vistelse idag och njut av en bekväm och avkopplande upplevelse i denna underbara lägenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är