Search

Homestay – private room in an apartment i Göteborg

26 Långströmsgatan, 418 70 Göteborg, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 20 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Eget badrum
  • Värme
  • Hiss
  • Parkering på plats

Välkommen till Homestay – privat rum i en lägenhet belägen i Göteborg! Denna underbara lägenhet erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi, perfekt för din vistelse i staden. Med endast 6,4 km till Göteborgs centralstation, har du enkelt tillgång till allt som staden har att erbjuda.

Modern inredning och bekvämligheter

Denna lägenhet är smakfullt inredd med moderna möbler och dekorationer. Du kommer att njuta av avkopplande i sittgruppen framför platt-TV:n eller koppla av på balkongen med en kopp kaffe. För din bekvämlighet finns en iPad tillgänglig för din användning.

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med kylskåp, diskmaskin och ugn. Du kan enkelt laga dina egna måltider och spara pengar på att äta ute varje dag. Duschen har gratis toalettartiklar och en hårtork för din bekvämlighet.

Nära till populära sevärdheter

Homestay – privat rum i en lägenhet ligger bara 7 km från Ullevi och Nordstan shoppinggalleria, perfekt för shopping och kulturella aktiviteter. Slottsskogen och Liseberg ligger också inom en kort avstånd, perfekt för en dagstur.

Bekvämt läge

Scandinavium och Svenska Mässan ligger bara några kilometer bort från lägenheten, vilket gör det enkelt att delta i evenemang och mässor. Närmaste flygplats är Landvetter flygplats, bara 33 km från boendet, vilket gör det enkelt att resa till och från staden.

Boka din vistelse idag!

Njut av bekvämt boende i Göteborg genom att boka Homestay – privat rum i en lägenhet. Upplev staden och dess sevärdheter medan du bor i denna moderna och bekväma lägenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är