Search

Penthouse In Vasastaden i Göteborg

8 Vasagatan, Centrum, 411 24 Göteborg, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 249 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Värme

Välkommen till Penthouse In Vasastaden! Denna fantastiska lägenhet ligger i centrala Göteborg och erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi och en TV. Med endast 2,2 km till Slottsskogen och 1,9 km till Svenska Mässan, är detta det perfekta boendet för din vistelse i staden.

Modern design och bekvämligheter

Penthouse In Vasastaden har 1 rymligt sovrum, ett modernt kök med kylskåp och diskmaskin, en praktisk tvättmaskin och inte mindre än 2 eleganta badrum. Här kan du slappna av och njuta av din vistelse i Göteborg i bekväma och moderna omgivningar.

Centrala läget

Den här lägenheten ligger nära många av Göteborgs populära sevärdheter, inklusive Nordstan shoppinggalleria, Scandinavium och Göteborgs centralstation. Du har enkelt tillgång till allt som staden har att erbjuda, från shopping och restauranger till kulturella evenemang och nattliv.

Nära till flygplatsen

Med Landvetter flygplats endast 26 km bort, är Penthouse In Vasastaden det perfekta valet för resenärer som anländer eller avgår från Göteborg med flyg. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatsen och njuta av din vistelse utan krångel.

Boka din vistelse idag

Varför inte boka Penthouse In Vasastaden för din nästa vistelse i Göteborg? Med sin moderna design, bekväma bekvämligheter och centrala läge är denna lägenhet det perfekta valet för dig som vill utforska staden och uppleva allt den har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna underbara lägenhet och hoppas att du kommer att trivas under din vistelse.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är