Search

WOW, Föreningsgatan 9 i Göteborg

9 Föreningsgatan, Majorna-Linné, 411 27 Göteborg, Sverige

  • Lägenheter
  • Stadsutsikt
  • Trädgård
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till WOW, Föreningsgatan 9! Ett fantastiskt boende som erbjuder en bekväm och minnesvärd vistelse i Göteborg. Med ett perfekt läge nära shopping, evenemang och grönområden, är detta den perfekta platsen att bo under din tid i staden.

Bekväma rum

Alla rum på WOW, Föreningsgatan 9 är omsorgsfullt inredda och har en garderob för din bekvämlighet. Det egna badrummet är utrustat med en dusch för att du ska kunna koppla av och fräscha upp dig under din vistelse.

Nära till sevärdheter

Beläget inom gångavstånd från shoppingcentret Nordstan och nära Svenska Mässan, är WOW, Föreningsgatan 9 det perfekta valet för både affärs- och fritidsresenärer. Med Liseberg, Scandinavium och Slottsskogen alla inom en kort avstånd, kommer du aldrig att ha långtråkigt under din vistelse.

Gratis WiFi

Hos WOW, Föreningsgatan 9 kan du njuta av gratis WiFi under hela din vistelse. Oavsett om du behöver uppdatera dina sociala medier eller skicka e-post, så kan du göra det utan extra kostnad.

Enkelt att ta sig runt

Med närhet till kollektivtrafik och med Göteborg Landvetter flygplats endast 20 km bort, är det enkelt att ta sig till och från WOW, Föreningsgatan 9. Utforska staden med lätthet och njut av allt den har att erbjuda.

Boka din vistelse idag

Varför vänta? Boka din vistelse på WOW, Föreningsgatan 9 idag och upplev allt som Göteborg har att erbjuda. Med bekväma rum, närhet till sevärdheter och gratis WiFi, kommer du att älska din tid här. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt boende och till den underbara staden Göteborg!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är