Search

Family house in Swedish Lapland i Granträsket

12 Nybrovägen, 950 42 Granträsket, Sverige

  • Helt hus
  • 103 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Luftkonditionering
  • Kök
  • Dusch

Välkommen till Family house in Swedish Lapland, ett fantastiskt boende beläget i Granträsket. Detta luftkonditionerade semesterhus erbjuder en terrass med gratis WiFi, en vacker trädgård och gratis privat parkering. Perfekt för en avkopplande vistelse i den vackra svenska Lappland.

Bekvämligheter

Detta semesterhus är beläget på bottenvåningen och har tre mysiga sovrum för en avkopplande sömn. Koppla av framför den platta TV:n eller laga en läcker måltid i det fullt utrustade köket med kylskåp, ugn, mikrovågsugn och spishäll. Du kan också använda den praktiska tvättmaskinen som finns tillgänglig. Handdukar och sängkläder ingår för din bekvämlighet.

Området

Family house in Swedish Lapland ligger i en lugn och fridfull del av Granträsket. Njut av den vackra naturen och utforska omgivningarna. Närmaste flygplats är Luleå flygplats, endast 79 km bort. Perfekt för resenärer som söker en avkopplande och naturskön vistelse.

Utflykter och aktiviteter

I närheten av Family house in Swedish Lapland finns det många möjligheter till outdoor-aktiviteter som vandring, fiske och skidåkning. Utforska den vackra naturen och upplev Lapplands unika charm.

Lokala sevärdheter

Besök Granträskets sevärdheter som den vackra sjön Granträsket, eller ta en tur till närliggande byar för att uppleva den lokala kulturen och traditionerna.

Boka din vistelse

Varför inte uppleva Family house in Swedish Lapland själv? Boka din vistelse idag och njut av en avkopplande och minnesvärd semester i den vackra svenska Lappland. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är