Search

Awesome apartment in Grythyttan with 1 Bedrooms, Sauna and WiFi i Grythyttan

712 94 Grythyttan, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 80 m² storlek
  • Kök
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Bastu
  • Värme

Välkommen till den fantastiska lägenheten i Grythyttan med 1 sovrum, bastu och WiFi. Denna 4-stjärniga pärla i Örebro län erbjuder gratis WiFi och en rad bekvämligheter för en minnesvärd vistelse.

Boendet

Denna lägenhet består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök och 1 badrum. Här finns en tv och en dvd-spelare samt en cd-spelare för underhållning. Koppla av i bastun efter en lång dag med sightseeing eller njut av en kopp kaffe på den mysiga uteplatsen.

Läge

Awesome apartment in Grythyttan with 1 Bedrooms, Sauna and WiFi ligger bara 34 km från Storfors Järnvägsstation och erbjuder en vacker trädgård och gratis privat parkering. Upptäck närliggande sevärdheter som Alfred Nobel’s Björkborn, som ligger 42 km bort. Närmaste flygplats är Örebro flygplats, endast 75 km från boendet.

Bekvämligheter

Den här lägenheten har allt du behöver för en bekväm vistelse. Njut av tillgången till gratis WiFi, en bastu för avkoppling och ett fullt utrustat kök för att laga dina egna måltider. Tv:n och underhållningssystemet kommer att hålla dig sysselsatt under kvällarna.

Utforska området

Med Grythyttan som din bas kan du utforska vackra omgivningar och uppleva det bästa av Örebro län. Besök lokala restauranger och butiker eller ge dig ut på vandringsturer i närheten. Oavsett vad du väljer att göra kommer du att ha en minnesvärd vistelse i detta fantastiska område.

Boka din vistelse idag

Varför vänta? Boka din vistelse i den underbara lägenheten i Grythyttan med 1 sovrum, bastu och WiFi redan idag. Upplev komfort, bekvämlighet och gästfrihet på en plats där du verkligen kan känna dig som hemma. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är