Search

Fristad Hostel Vitsand i Gunsjögården

Vitsand 6, 685 94 Gunsjögården, Sverige

Välkommen till Fristad Hostel Vitsand, beläget i vackra Gunsjögården. Ett perfekt val för dig som söker bekvämt och prisvärt boende med en touch av naturen. Här erbjuds en fridfull atmosfär med trädgård, gemensam lounge och terrass där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Dessutom finns gratis WiFi tillgängligt i hela boendet för att hålla dig uppkopplad.

Bekväma rum med fantastisk utsikt

Alla rum på Fristad Hostel Vitsand är smakfullt inredda och utrustade med bekväma sängar och en garderob för din bekvämlighet. Varje rum har tillgång till ett delat badrum samt sängkläder för en avslappnad vistelse. Njut av utsikten över bergen och låt dig omfamnas av den lugnande atmosfären.

Aktiviteter för alla

Som gäst på Fristad Hostel Vitsand har du möjlighet att delta i olika aktiviteter under din vistelse. Utforska området genom att ge dig ut på skidäventyr i de omgivande bergen eller ta en avkopplande promenad i den vackra naturen. För de yngre gästerna finns även en lekplats där de kan roa sig.

Nära till allt

Med närhet till Torsby flygplats, endast 21 km bort, är Fristad Hostel Vitsand lättillgängligt för resenärer som anländer med flyg. Upptäck den omgivande naturen och de lokala sevärdheterna under din vistelse och skapa minnen för livet.

Välkommen till Fristad Hostel Vitsand

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt charmiga hostel i Gunsjögården. Oavsett om du är här för en avkopplande semester eller för spännande äventyr, har vi allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse. Boka ditt rum idag och upplev den fantastiska atmosfären hos Fristad Hostel Vitsand.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är