Search

Hällevadsholm i Hällevadsholm

Villavägen 2 1tr, 457 60 Hällevadsholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 60 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Rökfria rum
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Tvättmaskin
  • Trädgård
  • Kostnadsfri parkering

Välkommen till vår underbara lägenhet i Hällevadsholm! Denna charmiga lägenhet erbjuder en terrass med utsikt över trädgården och är belägen i en lugn och fridfull miljö i Hällevadsholm. Med närhet till sevärdheter som Bohusläns Museum och Daftöland, är detta boende perfekt för en avkopplande vistelse.

Lägenhetsdetaljer:

Denna lägenhet har 1 sovrum och 1 vardagsrum, perfekt för en liten familj eller ett par som söker en bekväm och mysig vistelse. Badrummet är utrustat med en dusch för din bekvämlighet. Handdukar och sängkläder kan tillhandahållas mot en extra kostnad för att göra din vistelse ännu mer bekväm.

Områdesinformation:

Lysekils station ligger endast 40 km från Hällevadsholm, vilket gör det enkelt att ta sig runt och utforska närliggande områden. Uddevalla centralstation ligger också inom bekvämt avstånd, endast 45 km bort. För resenärer som anländer med flyg, är Trollhättan flygplats den närmaste flygplatsen, belägen 77 km från boendet.

Faciliteter och bekvämligheter:

Denna lägenhet erbjuder en trädgård där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Gratis privat parkering finns tillgänglig för din bekvämlighet, vilket gör det enkelt att komma och gå som du vill under din vistelse.

Utforska området:

Vi inbjuder dig att stanna i vår lägenhet i Hällevadsholm och utforska allt som detta vackra område har att erbjuda. Oavsett om du är här för en avkopplande semester eller för att utforska lokala sevärdheter, kommer du att hitta allt du behöver för en minnesvärd vistelse.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är