Search

Great Apartment in central Härnösand i Härnösand

35 Brännavägen, 871 62 Härnösand, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 35 m² storlek
  • Kök
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Great Apartment in central Härnösand! Denna underbara lägenhet ligger mitt i hjärtat av Härnösand och erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse för alla gäster. Med gratis WiFi, 1 sovrum, platt-tv och ett fullt utrustat kök med kylskåp och ugn, kommer du att känna dig som hemma här.

Perfekt läge

Beläget i centrala Härnösand, har denna lägenhet allt du behöver inom bekvämt avstånd. Från shopping och restauranger till sevärdheter och nöjesliv, du kommer aldrig att ha långt till något när du bor här.

Modern inredning

Den moderna inredningen i lägenheten skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Från bekväma möbler till stilrena detaljer, varje rum är omsorgsfullt designat för att ge dig en trevlig vistelse.

Privat parkering

Med gratis privat parkering tillgänglig för alla gäster, behöver du inte oroa dig för att hitta en parkeringsplats. Du kan enkelt komma och gå som du vill utan att behöva tänka på var du ska parkera.

Nära till flygplatsen

Om du kommer med flyg är Sundsvall-Timrå flygplats bara 32 km bort från lägenheten. Det gör det enkelt att ta sig till och från boendet utan krångel.

Utforska Härnösand

Efter en avkopplande vistelse i Great Apartment in central Härnösand, passa på att utforska staden och allt den har att erbjuda. Från vackra parker till historiska platser, det finns något för alla att upptäcka här.

Kom och stanna i denna fantastiska lägenhet och upplev allt som Härnösand har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nästa vistelse!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är