Search

Awesome Apartment In Havdhem With 3 Bedrooms And Wifi i Havdhem

623 41 Havdhem, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 135 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Kök
  • Badkar
  • Grillmöjligheter
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme

Välkommen till Awesome Apartment In Havdhem! Denna underbara lägenhet ligger i Havdhem och erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse för dig och dina gäster. Med 3 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök och 2 badrum, är denna lägenhet perfekt för en familj eller en grupp vänner som vill utforska området.

Bekvämligheter

Denna lägenhet med 3 stjärnor erbjuder en rad bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Njut av gratis privat parkering och gratis WiFi i alla utrymmen, så att du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse.

Omgivning

Awesome Apartment In Havdhem ligger nära flera golfklubbar, inklusive Gumbalde Golf, När Golfklubb och Visby Golfklubb. Om du är intresserad av utomhusaktiviteter och natur, är detta den perfekta platsen för dig. Du kan också besöka Hoburgsgubben, som ligger bara 33 km bort.

Resa

Den närmaste flygplatsen till lägenheten är Visby flygplats, som ligger 62 km bort. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatsen med bil eller kollektivtrafik.

Varför bo hos oss?

När du väljer att bo på Awesome Apartment In Havdhem, väljer du en bekväm och prisvärd boendealternativ med gott om utrymme och bekvämligheter. Oavsett om du är på en familjesemester eller en weekendresa med vänner, kommer du att känna dig som hemma i denna vackra lägenhet.

Boka din vistelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till Awesome Apartment In Havdhem och ge dig en minnesvärd vistelse i denna underbara del av Sverige. Boka din vistelse idag och upplev allt som Havdhem har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är