Search

Lyckås Gårds Gästboende i Höganäs

Buskerödsvägen 158, 26391 Höganäs, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter

Välkommen till Lyckås Gårds Gästboende, en historisk gård från 1921 belägen endast 4 km från Vikens pittoreska stränder och en kort 7 minuters bilresa från Helsingborgs Golfklubb. Här kan du njuta av en avkopplande vistelse i våra charmiga lägenheter och stugor, alla utrustade med gratis Wi-Fi och en privat terrass.

Rustik och modern inredning

De rustika men ändå modernt inredda boendealternativen på Lyckås Gårds Gästboende erbjuder en bekväm sittgrupp och TV för avkoppling. Varje boende har ett kök komplett med spis, kylskåp och diskmaskin för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. En av lägenheterna har till och med en egen bastu för extra lyx.

Aktiviteter för alla

På Lyckås kan du låna cyklar, bordtennisutrustning och fotbollar utan extra kostnad för att utforska omgivningen eller bara ha roligt. Gården har även kaniner, får och katter som är perfekta för djurälskare. För de äventyrliga finns det många vandringsleder i närheten att utforska.

Nära bekvämligheter

Den närmaste livsmedelsaffären ligger endast 2 km bort, vilket gör det enkelt att handla för din vistelse. Om du är intresserad av konst och hantverk, ligger Höganäs Keramik Outlet bara en 10 minuters bilresa bort. Helsingborgs centrum, med sina shoppingmöjligheter och sevärdheter, är bara 20 km bort.

Upptäck en unik vistelse

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo hos oss på Lyckås Gårds Gästboende och uppleva en unik vistelse på en historisk gård. Njut av lugnet och skönheten i omgivningen samtidigt som du har nära till spännande aktiviteter och sevärdheter. Boka din vistelse idag och upptäck allt som vår vackra lokalitet har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är