Search

Guesthouse close to the beaches in Höllviken i Höllviken

Norra Mariavägen 19, 236 35 Höllviken, Sverige

Välkommen till Guesthouse close to the beaches in Höllviken! Vårt boende ligger i Höllviken, mindre än 1 km från Kämpingebryggans strand och endast 22 km från Malmö Arena. Vi erbjuder bekvämt boende med en terrass, gratis WiFi i alla utrymmen och gratis privat parkering för gäster som anländer med bil. Hos oss kan du njuta av en rökfri miljö och vi ligger endast 23 km från Triangeln.

Modern och bekväm inredning

Alla våra boendeenheter är utrustade med luftkonditionering, ett kylskåp, en ugn och en kaffemaskin. Du kommer även att ha tillgång till en dusch, hårtork och garderob under din vistelse. Varje rum på Guesthouse close to the beaches in Höllviken har en uteplats, eget badrum och en platt-tv för din underhållning.

Nära till populära sevärdheter

Om du är intresserad av att utforska området, ligger Lunds universitet endast 44 km från vårt boende och Bella Center ligger 49 km bort. Närmaste flygplats är Malmö flygplats, som endast är 43 km från Guesthouse close to the beaches in Höllviken.

Varför bo hos oss?

Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en bekväm och minnesvärd vistelse. Med moderna bekvämligheter och närhet till vackra stränder och populära sevärdheter, är vårt guesthouse den perfekta platsen för din nästa semester.

Boka din vistelse idag!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt boende i Höllviken. Ta chansen att koppla av och njuta av allt som detta underbara område har att erbjuda. Boka din vistelse hos Guesthouse close to the beaches in Höllviken idag!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är