Search

Helgas Hus tre rum o kök i Hunnebostrand

20 Köpmansgatan, 456 61 Hunnebostrand, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 54 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Rökfria rum
  • Parkering på plats

Välkommen till Helgas Hus tre rum o kök, en underbar lägenhet belägen i den vackra byn Hunnebostrand. Perfekt för en avkopplande semester vid havet.

Lägenhetens faciliteter

Denna lägenhet har 2 mysiga sovrum, en bekväm platt-tv och ett fullt utrustat kök där du kan laga dina favoriträtter.

Närliggande attraktioner

Beläget endast 8 minuters promenad från Hästedalens badplats, är Helgas Hus tre rum o kök det perfekta boendet för strandälskare. Dessutom ligger Havets Hus bara 28 km bort och Lysekils station är 41 km från lägenheten.

Transport

Närmaste flygplats är Trollhättan flygplats, som ligger 85 km från Helgas Hus tre rum o kök. Enkelt att nå med bil eller allmänna kommunikationer.

Utomhusområden

Lägenheten har en härlig terrass där du kan njuta av din morgonkaffe eller en kvällsdrink medan du beundrar den vackra omgivande naturen. Perfekt för avkoppling och njutning av frisk luft.

Gratis parkering

Du behöver inte oroa dig för parkering under din vistelse på Helgas Hus. Vi erbjuder gratis privat parkering för våra gäster för en bekväm och stressfri upplevelse.

Kom och bo hos oss!

Ta chansen att uppleva en fantastisk vistelse i Helgas Hus tre rum o kök i Hunnebostrand. Njut av bekvämligheten, närheten till stranden och den lugna atmosfären i denna charmiga by. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är