Search

Nice Apartment In Hyltebruk With 2 Bedrooms And Wifi i Hyltebruk

314 33 Hyltebruk, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 88 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme

Välkommen till Nice Apartment In Hyltebruk With 2 Bedrooms And Wifi! Denna trevliga lägenhet ligger i Hyltebruk i Halland och erbjuder ett bekvämt boende med gratis WiFi. Med en rymlig balkong är detta en perfekt plats att koppla av och njuta av din vistelse.

Boende

Denna bottenvåningslägenhet har 2 mysiga sovrum för en god natts sömn, ett välutrustat kök med kylskåp och diskmaskin för bekvämlighet, ett luftigt vardagsrum att umgås i och en TV för underhållning.

Omgivning

Beläget i Hyltebruk, har du nära till sevärdheter som Gekås Ullared varuhus, som ligger endast 45 km bort, och Anderstorp Motorbana, som ligger 44 km bort. Utforska området och upptäck allt det har att erbjuda!

Transport

Närmaste flygplats är Halmstad flygplats, som ligger 52 km från boendet. Med enkel tillgång till flygplatsen och andra transportalternativ, är det lätt att ta sig runt och utforska omgivningen.

Faciliteter

Utöver gratis WiFi, erbjuder Nice Apartment In Hyltebruk With 2 Bedrooms And Wifi bekvämligheter som en balkong för avkoppling, ett välutrustat kök för matlagning och en TV för underhållning. Allt du behöver för en bekväm vistelse!

Bo hos oss

Vi ser fram emot att välkomna dig till Nice Apartment In Hyltebruk With 2 Bedrooms And Wifi för en minnesvärd vistelse. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna underbara lägenhet och omgivning har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är