Search

STF Hostel Ihre Gård i Ire

Hangvar Ire 115, 62454 Ire, Sverige

Välkommen till STF Hostel Ihre Gård! Beläget 30 km norr om Visby, erbjuder vi bekvämt boende i rum och stugor för en avkopplande vistelse.

Rum och Stugor

Alla rum på STF Hostel Ihre Gård är utrustade med tv för underhållning. Stugorna har en egen ingång och en trevlig uteplats där du kan koppla av och njuta av naturen.

Faciliteter

WiFi är gratis i restaurangen där du kan avnjuta en måltid. För fritidssysselsättning erbjuder vi en padelbana och en säsongsöppen utomhuspool. Besök även vår kiosk där du kan köpa presenter, hantverk och snacks.

Kafé och Restaurang

På sommaren serverar vi hembakade bakverk, smörgåsar och kaffe i kaféet och restaurangen. Ibland anordnar vi grillkvällar och musikevenemang under högsäsong för en trevlig atmosfär.

Omgivning

Slite golfklubb ligger endast 20 minuters bilresa bort, och den vackra sandstranden Ihreviken nås på en 8 minuters promenad. Utforska den vackra naturen och njut av avkoppling vid stranden.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att uppleva lugnet och skönheten på STF Hostel Ihre Gård. Boka din vistelse idag och upptäck allt som denna underbara plats har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är