Search

Trevligt källare lägenhet i Jönköping

39A Karlavägen, 553 38 Jönköping, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 42 m² storlek
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering

Välkommen till denna underbara källare lägenhet belägen i en lugn och fridfull del av Jönköping. Perfekt för en avkopplande vistelse i staden.

Boende

Denna lägenhet har 2 mysiga sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett fullt utrustat kök och ett fräscht badrum. Här kan du koppla av och känna dig som hemma under din vistelse.

Faciliteter

I lägenheten finns en platt-tv för din underhållning. Dessutom erbjuds gratis WiFi så att du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Utöver detta finns det även en trevlig terrass där du kan njuta av lite frisk luft.

Omgivning

Beläget endast 3 km från Jönköpings centralstation och 3,7 km från Jönköpings Läns Museum, har denna lägenhet ett utmärkt läge för att utforska staden. Besök Åsens by – Kulturreservat som ligger 37 km bort eller ta en tur till Grenna Museum som endast är 42 km bort.

Närområde

A6 center ligger endast 6,1 km från lägenheten, perfekt för shopping och restaurangbesök. Elmia, en populär mäss- och evenemangsplats, ligger också inom bekvämt avstånd på 9,3 km. Närmaste flygplats är Jönköping flygplats, endast 11 km från boendet.

Boka din vistelse nu!

Ta chansen att bo i denna härliga lägenhet och utforska allt som Jönköping har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upplev en bekväm och minnesvärd vistelse i denna vackra stad.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är