Search

Kullabygdens Bed & Breakfast i Jonstorp

Görslövs byaväg 46, 263 92 Jonstorp, Sverige

Välkommen till Kullabygdens Bed & Breakfast i Jonstorp, en fridfull och naturskön plats bara 6 km från Höganäs. Här på Kullaberg kan du njuta av en avkopplande vistelse i närheten av golfbanor, vandrings- och cykelleder samt stranden i Farhult som endast ligger 5 minuters bilresa bort.

Boende

I våra 4 vackert inredda rum erbjuder vi gratis WiFi, sängkläder och delade badrum för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Faciliteter

Som gäst hos oss kan du använda en cykel utan extra kostnad för att utforska omgivningen. Slappna av på vår uteplats i trädgården och njut av grillmöjligheterna för en trevlig kväll.

Omnejd

Skälderviken ligger endast 2,3 km bort och en kort bilresa på 29 minuter tar dig till Ängelholm. Helsingborgs flygplats ligger 25 km från Kullabygden, vilket gör det till en bekväm destination för resenärer.

Upptäck

Vi inbjuder dig att bo hos oss på Kullabygdens Bed & Breakfast och utforska den vackra Kullabygden. Njut av lugnet, naturen och närheten till allt som detta område har att erbjuda. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är