Search

Kläckeberga Bed Not Breakfast i Kalmar

46 Krafslösavägen, 395 90 Kalmar, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 70 m² storlek
  • Kök
  • Trädgård
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Parkering på plats

Välkommen till Kläckeberga Bed Not Breakfast i vackra Kalmar! Denna lägenhet erbjuder en fridfull och bekväm vistelse med gratis WiFi och en härlig utsikt över trädgården. Beläget endast 8,5 km från Kalmar station, är detta boende perfekt för en avkopplande semester.

Modern och bekväm lägenhet

Denna lägenhet har 2 rymliga sovrum, perfekt för en familj eller en grupp vänner. Det ljusa och luftiga vardagsrummet är utrustat med en platt-tv för avkoppling efter en lång dag med sightseeing. Det fullt utrustade köket har allt du behöver, inklusive kylskåp och ugn, för att laga dina egna måltider. Badrummet har en bekväm dusch för att fräscha upp dig.

Nära till sevärdheter

Utforska Kalmar slott, beläget endast 8,7 km från lägenheten. Besök Saxnäs Golfklubb, som ligger 20 km bort, för en dag på golfbanan. Närmaste flygplats är Kalmar Öland flygplats, endast 1 km från boendet, vilket gör det enkelt att nå och lämna.

Avkopplande trädgård

Njut av lugnet i trädgården, där du kan koppla av med en kopp kaffe eller en god bok. Den grönskande trädgården erbjuder en fridfull plats att varva ner och njuta av naturen.

Gratis privat parkering

Inga bekymmer med parkering här! Boendet erbjuder gratis privat parkering för din bekvämlighet, vilket gör det enkelt att ta med bilen och utforska området.

Boka din vistelse idag

Varför inte boka din vistelse på Kläckeberga Bed Not Breakfast idag och upplev allt vad Kalmar har att erbjuda? Njut av en bekväm och avkopplande vistelse i denna moderna lägenhet och utforska den vackra omgivningen. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är