Search

Fin lägenhet i vårt hus med uteplats på Käringön i Käringön

144 ÖVIKEN, 474 74 Käringön, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 45 m² storlek
  • Kök
  • Havsutsikt
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Bagageförvaring

Välkommen till vår fina lägenhet i vårt hus med uteplats på Käringön! Ett perfekt boende för dig som vill njuta av en avkopplande vistelse vid stranden i Käringön. Här kan du koppla av och njuta av den vackra utsikten över sjön och trädgården.

Boendet

Denna lägenhet har en härlig uteplats med utsikt över havet och erbjuder 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 platt-tv, 1 fullt utrustat kök med kylskåp och ugn samt 1 badrum med dusch. För en extra kostnad kan vi även tillhandahålla handdukar och sängkläder.

Faciliteter

Fin lägenhet i vårt hus med uteplats på Käringön har en lekplats för de små gästerna. I trädgården finns en grill där du kan laga goda måltider och njuta av utomhusaktiviteter. För de äventyrliga finns möjligheter att dyka och fiska i närheten.

Gratis WiFi

Vi erbjuder gratis WiFi i lägenheten så att du kan hålla kontakten med nära och kära eller arbeta på distans om du så önskar. Du behöver inte oroa dig för att vara offline under din vistelse hos oss.

Lugn och ro

Käringön är en fridfull ö där du kan njuta av lugnet och naturen. Här kan du promenera längs stranden, andas in den friska luften och bara vara i nuet. Perfekt för dig som behöver en paus från vardagens stress och bekymmer.

Utforska omgivningarna

När du bor hos oss har du nära till olika aktiviteter och sevärdheter. Besök de lokala restaurangerna och caféerna, utforska öns vackra natur och ta del av det rika kulturlivet. Du kommer garanterat ha en minnesvärd vistelse hos oss!

Boka din vistelse hos oss

Ta chansen att bo i vår fina lägenhet i vårt hus med uteplats på Käringön och upplev en fantastisk vistelse vid stranden. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt. Boka redan idag och låt oss ta hand om resten!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är