Search

CarlstadCity H Boutique Hotell i Karlstad

Järnvägsgatan 8, 652 25 Karlstad, Sverige

Välkommen till CarlstadCity H Boutique Hotell, det perfekta boendet för din vistelse i Karlstad. Med endast 3 minuters promenad från tåg- och bussförbindelser vid Karlstads centralstation, erbjuder vi en bekväm och modern miljö med fantastisk utsikt över staden.

Ljusa och modernt inredda rum

Varje rum på CarlstadCity H Boutique Hotell har kabel-tv, minimalistisk skandinavisk design och ett modernt badrum med dusch. För din bekvämlighet finns även ett bord och stolar i varje rum, perfekt för avkoppling efter en lång dag.

Gemensamma utrymmen för avkoppling

Njut av en stunds avkoppling på vår terrass för rökare eller i gästloungen med en stor platt-tv och en te- och kaffeautomat. För de som gillar att läsa erbjuder vi även ett litet bibliotek där du kan låna en bok. Varje morgon serveras en läcker frukost för att starta dagen på bästa sätt.

Centrala läget nära shopping och restauranger

Med sitt centrala läge ger CarlstadCity H Boutique Hotell dig enkel tillgång till shopping, barer och restauranger i Karlstad. Passa på att utforska staden och ta en båttur på Klarälven, en populär aktivitet bland besökare.

Varför inte boka din vistelse hos oss?

Ta chansen att bo i en bekväm och modern miljö med fantastisk utsikt över staden. Vi ser fram emot att välkomna dig till CarlstadCity H Boutique Hotell och ge dig en minnesvärd vistelse i Karlstad. Boka redan idag och upplev allt vad vår vackra stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är