Search

Nice Apartment In Klagstorp With 1 Bedrooms And Wifi i Klagstorp

231 98 Klagstorp, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 45 m² storlek
  • Kök
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Nice Apartment In Klagstorp With 1 Bedrooms And Wifi! Denna underbara lägenhet ligger i Klagstorp och är det perfekta boendet för din nästa resa. Med en vacker inredning och bekväma faciliteter kommer du att känna dig som hemma här.

1 Sovrum med bekväm säng

I denna lägenhet finns ett mysigt sovrum med en bekväm säng där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång dag med sightseeing. Låt dig svepas in i drömmarnas värld och vakna upp utvilad och redo för en ny dag.

Fullt utrustat kök

Det fullt utrustade köket erbjuder allt du behöver för att laga din favoritmat. Oavsett om du föredrar att laga en enkel frukost eller en gourmetmiddag, kommer köket att göra matlagningen till en fröjd.

Gratis WiFi och privat parkering

Med gratis WiFi i alla utrymmen kan du surfa på nätet och hålla kontakten med dina nära och kära under hela din vistelse. Dessutom erbjuder lägenheten gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Nära till sevärdheter

Nice Apartment In Klagstorp With 1 Bedrooms And Wifi ligger nära flera populära sevärdheter, inklusive Tomelilla Golfklubb, Triangeln och Malmö Arena. Utforska omgivningen och upptäck allt som Klagstorp har att erbjuda.

Bekväm och avkopplande atmosfär

Med en bekväm inredning och en avkopplande atmosfär är denna lägenhet det perfekta stället att komma tillbaka till efter en lång dag med äventyr. Koppla av i vardagsrummet eller njut av en kopp kaffe på balkongen.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och upplev allt som Klagstorp har att erbjuda. Boka din vistelse på Nice Apartment In Klagstorp With 1 Bedrooms And Wifi idag och skapa minnen för livet.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är