Search

Cozy house in Kosta center surrounding with Swedish nature i Kosta

Östra Vägen 24, 360 52 Kosta, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 125 m² storlek
  • Kök
  • Sjöutsikt
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong

Välkommen till Cozy house in Kosta center omgiven av svensk natur! Denna lägenhet är perfekt för dig som vill uppleva lugnet och skönheten i den svenska landsbygden. Beläget endast 50 km från Växjö station, erbjuder detta boende i Kosta en fantastisk trädgård, en härlig terrass och en 24-timmarsreception. Byggt år 1980, erbjuder detta boende en balkong och gratis WiFi för din bekvämlighet.

Modern inredning och bekvämligheter

Denna lägenhet har en dvd-spelare för underhållning, ett kök utrustat med kylskåp, diskmaskin och ugn, ett vardagsrum med bekväm sittgrupp och matplats, två mysiga sovrum och ett badrum med bidé och dusch. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga för din bekvämlighet under din vistelse.

Barnvänligt boende

Cozy house in Kosta center omgiven av svensk natur har även en lekplats där barnen kan roa sig och ha kul under er vistelse. En perfekt plats för familjer att koppla av och njuta av semestern tillsammans.

Utforska närområdet

Upptäck närliggande sevärdheter såsom Växjö konsthall bara 49 km bort eller Linnéparken som ligger 48 km från boendet. Närmaste flygplats är Växjö flygplats, endast 62 km från Cozy house in Kosta center omgiven av svensk natur. Perfekt för dig som vill utforska området och ta del av allt det har att erbjuda.

Varför inte boka din vistelse idag?

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka din vistelse i denna underbara lägenhet omgiven av svensk natur. Njut av lugnet, skönheten och allt detta boende har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och önskar dig en fantastisk vistelse i Kosta center!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är