Search

Bokskogens Guesthouse i Kulltorp

Kyrkvägen 26, 335 96 Kulltorp, Sverige

Välkommen till Bokskogens Guesthouse, beläget i Kulltorp, bara 14 km från den vackra Store Mosse nationalparken. Här erbjuder vi bekvämt boende omgivet av en lugn trädgård, gratis privat parkering och en trevlig gemensam lounge där du kan koppla av.

Familjerum och grillmöjligheter

Vi erbjuder både familjerum och möjlighet att grilla i vår trädgård. Perfekt för en avkopplande semester med dina nära och kära. Dessutom finns det gratis WiFi och ett gemensamt kök för din bekvämlighet.

Delade badrum och vacker utsikt

Alla rum på Bokskogens Guesthouse har delade badrum med dusch för din bekvämlighet. Vissa rum erbjuder också en underbar utsikt över trädgården, där du kan njuta av naturens skönhet.

Utforska närliggande sevärdheter

Besök High Chaparall som ligger bara 4,4 km från boendet, eller ta en tur till det intressanta Bruno Mathsson Museum som ligger 30 km bort. För de som reser med flyg är Jönköping flygplats endast 77 km från Bokskogens Guesthouse.

Bo hos oss!

Vi välkomnar dig att bo hos oss på Bokskogens Guesthouse och uppleva den fridfulla atmosfären i Kulltorp. Boka din vistelse idag och upptäck allt som denna vackra plats har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är