Search

Kungälv Longstay i Kungälv

3 Färjevägen, 445 31 Kungälv, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 125 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Badkar

Välkommen till Kungälv Longstay – din perfekta plats att bo i Kungälv! Denna lägenhet är designad för att ge dig en bekväm och avkopplande vistelse med en rad bekvämligheter och faciliteter till ditt förfogande. Med en vacker trädgård, en gemensam lounge och en terrass kan du njuta av lugnet och friden här.

Boende och faciliteter

Denna lägenhet har 1 sovrum där du kan koppla av och ladda batterierna. I vardagsrummet finns en platt-tv där du kan slappna av och titta på dina favoritprogram. Det fullt utrustade köket har allt du behöver för att laga dina egna måltider, inklusive kylskåp, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Det finns också en tvättmaskin tillgänglig för din bekvämlighet. Handdukar och sängkläder tillhandahålls för din bekvämlighet.

Rekreation och underhållning

På Kungälv Longstay finns det en lekplats där du kan roa dig och ha kul. Oavsett om du reser med familjen eller bara vill ha lite lekfull tid själv, är det här en perfekt plats att koppla av och ha kul.

Omgivning och läge

Svenska Mässan ligger endast 20 km från boendet, vilket gör det till en perfekt plats att bo om du är här för affärer eller evenemang. Göteborgs centralstation ligger också bara 20 km bort, vilket gör det enkelt att nå andra delar av staden. Närmaste flygplats är Landvetter flygplats, som ligger 43 km från Kungälv Longstay.

Boka din vistelse nu!

Kom och upplev allt som Kungälv Longstay har att erbjuda. Med bekväma faciliteter, vacker omgivning och närhet till olika sevärdheter, är detta den perfekta platsen att stanna när du besöker Kungälv. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår lägenhet och ge dig en minnesvärd vistelse.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är