Search

Stockholm Checkin Apartment Fridhemsplan i Stockholm

Svarvargatan , Kungsholmen, 112 49 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 40 m² storlek
  • Kök
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss

På Kungsholmen i centrala Stockholm hittar du denna ljusa lägenhet med 1 sovrum, fullt utrustat kök, gratis Wi-Fi och sittgrupp med TV. Till tunnelbanestationen Fridhemsplan går du på mindre än 5 minuter.

Moderna Stockholm Checkin Apartments Fridhemsplan

vetter mot söder och släpper in gott om dagsljus. Lägenheten har charmiga detaljer, som högt i tak, golv i massivt trä och franska fönster.

Kök och matplats

Spis, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, köksutrustning och matplats ingår i köket. Det finns också ett skrivbord och ett kaklat badrum med dusch.

Omkringliggande områden

Mindre än 100 meter från Checkin Apartments Fridhemsplan ligger det vackra promenadstråket Kungsholmsstrand, som går längs Karlbergskanalen. Till köpcentrumet Västermalmsgallerian går du på några minuter och det finns gott om restauranger och barer i närheten.

Perfekt läge

Med närhet till tunnelbana och vackra promenadstråk är Moderna Stockholm Checkin Apartments Fridhemsplan det perfekta stället att bo under din vistelse i Stockholm. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer du att trivas i denna ljusa och moderna lägenhet.

Boka din vistelse idag

Varför inte boka din vistelse i denna underbara lägenhet redan idag? Upplev det bästa av Stockholm med bekvämt boende på Kungsholmen. Vi ser fram emot att välkomna dig till Moderna Stockholm Checkin Apartments Fridhemsplan!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är