Search

Semesterbostad Holiday house with private location outside Lagan (SVE Lagan)

Åby Ågård, 341 51 Lagan, Sverige

  • Helt hus
  • 130 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Husdjur är välkomna
  • Rökfria rum
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter
  • Terrass

Välkommen till vårt semesterhus med privat läge utanför Lagan! Här kan du njuta av en avkopplande vistelse i en lugn och fridfull miljö. Boendet har en härlig terrass där du kan koppla av och njuta av naturen.

Rum och faciliteter

Detta semesterhus har totalt 3 sovrum, perfekt för en familj eller en grupp vänner som reser tillsammans. I huset finns även en TV där du kan koppla av och se dina favoritprogram.

Köket är fullt utrustat med kylskåp och diskmaskin, så du kan laga dina egna måltider bekvämt. Det finns även en tvättmaskin för din bekvämlighet. Badrummet är utrustat med en dusch för din bekvämlighet.

Omgivning

Boendet ligger utanför Lagan, vilket ger dig en privat och avskild plats att koppla av. Du kan utforska den vackra trädgården och njuta av den friska luften. Dessutom erbjuder boendet gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Sevärdheter i närheten

Om du är intresserad av kultur och konst, ligger Bruno Mathsson Museum endast 34 km bort. Det är väl värt ett besök för att uppleva lokal konst och design.

Flygplats

Närmaste flygplats är Växjö flygplats, som ligger 60 km från Holiday house with private location outside Lagan. Det är bekvämt att ta sig till och från flygplatsen för din resas skull.

Boka din vistelse

Ta chansen att bo i detta underbara semesterhus med privat läge utanför Lagan. Koppla av och njut av lugnet och friden i denna vackra miljö. Vi hälsar dig varmt välkommen att boka din vistelse hos oss och uppleva allt som detta boende har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är