Search

Apartment LAHOLM i Laholm

31297 Laholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 40 m² storlek
  • Kök
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Värme

Välkommen till Apartment LAHOLM! Denna underbara lägenhet i Laholm erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse för dig. Med en terrass och grillmöjligheter finns det gott om möjligheter att njuta av det vackra vädret och omgivningen.

Modern inredning

Apartment LAHOLM har ett modernt inrett sovrum med bekväm säng och tv, perfekt för en god natts sömn. Köket är fullt utrustat med en kylskåp och mikrovågsugn, så att du kan laga dina egna måltider om du önskar.

Gratis WiFi

Med gratis WiFi i lägenheten kan du enkelt hålla dig uppkopplad och surfa på nätet under hela din vistelse. Perfekt för att kolla mailen, streama filmer eller hålla kontakten med nära och kära.

Utomhusaktiviteter

Utanför lägenheten finns en härlig terrass där du kan koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en god måltid. För de som gillar att grilla finns det möjlighet att använda grillen och laga mat utomhus.

Nära till sevärdheter

Apartment LAHOLM ligger endast 49 km från Tropikariet i Helsingborg, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska området. Närmaste flygplats är Ängelholm-Helsingborg flygplats, som ligger 19 km bort.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet i Laholm och upplev allt som området har att erbjuda. Boka din vistelse på Apartment LAHOLM idag och njut av en bekväm och minnesvärd vistelse!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är