Search

STF Landskrona Hostel i Landskrona

S:t Olovsgatan 15, 261 36 Landskrona, Sverige

Välkommen till STF Hostel Landskrona! Ett charmigt vandrarhem beläget endast 5 minuters bilresa från Landskrona slott och Landskrona station. Här erbjuds en avslappnad och bekväm miljö där du kan koppla av och njuta av din vistelse.

Rum och faciliteter

Vårt vandrarhem är inhyst i en vackert renoverad 1900-talsbyggnad och erbjuder klassiskt inredda rum med en mysig sitthörna och vacker utsikt över trädgården. Du kan välja mellan rum med egen eller delad toalett, och duschar finns tillgängliga i korridoren för din bekvämlighet.

Aktiviteter och omgivningar

Här finns möjlighet att roa sig med olika aktiviteter som golf, fiske och vandring i närheten av vandrarhemmet. Utforska området och upptäck allt Landskrona har att erbjuda.

Utflyktsmål

Endast 2 km från STF Landskrona hittar du hamnen för färjor till ön Ven, där det berömda Tycho Brahe-museet ligger och väntar på att bli upptäckt. För golfentusiaster är det knappt 5 km till Öresunds golfklubb och Malmös flygplats ligger endast 50 km bort.

Trädgård och avkoppling

Njut av vår lummiga och avskilda trädgård där du kan koppla av i lugn och ro eller mingla med andra gäster. En perfekt plats att njuta av en kopp kaffe eller bara ta det lugnt efter en lång dag med sightseeing.

Gratis Wi-Fi och parkering

Vi erbjuder gratis Wi-Fi för att du ska kunna hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Dessutom finns kostnadsfri parkering för din bekvämlighet, så att du kan utforska omgivningarna utan bekymmer.

Välkommen till STF Hostel Landskrona

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt vandrarhem och ge dig en minnesvärd vistelse i Landskrona. Boka ditt rum idag och upplev allt som denna vackra stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är