Search

Swedish Treehouse i Lauker

Lauker 74, 933 91 Lauker, Sverige

  • Helt hus
  • Bergsutsikt
  • Grillmöjligheter
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Swedish Treehouse i Lauker! Detta fantastiska semesterhus är en dröm för naturälskare och äventyrare som söker en unik och fridfull upplevelse.

Uteplats med Bergsutsikt

Detta semesterhus har en underbar uteplats med en hisnande utsikt över bergen. En perfekt plats att njuta av din morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink.

Fullt Utrustat Pentry

I detta semesterhus hittar du ett fullt utrustat pentry där du kan laga dina egna måltider. Perfekt för att spara pengar och njuta av hemlagad mat under din vistelse.

Gratis Privat Parkering

Slipp oroa dig för parkering under din vistelse på Swedish Treehouse. Här erbjuds gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Handdukar och Sängkläder

Vi strävar efter att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Därför tillhandahåller vi handdukar och sängkläder så att du kan slappna av och känna dig hemma.

Flygplatstransfer

Behöver du hjälp med transport till och från flygplatsen? Swedish Treehouse erbjuder flygplatstransfer mot en avgift för din bekvämlighet.

Bo nära Arvidsjaurs Flygplats

Med endast 29 km till Arvidsjaurs flygplats är Swedish Treehouse det perfekta valet för resenärer som söker närhet till flygplatsen. Bo bekvämt och njut av en smidig resa till och från boendet.

Kom och upplev en oförglömlig vistelse på Swedish Treehouse. Boka ditt boende idag och utforska den vackra naturen och charmiga omgivningen i Lauker. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är